VUOKRAUKSEN OHJE

VUOKRA-AIKA JA HINTA

Kaikkien tuotteidemme vuokra-aika on 3vrk (Toimituspäivä, käyttöpäivä ja palautuspäivä) tai viikonlopun yli pe-ma. Lyhyempi vuokrausaika ei vaikuta hintaan. Pidemmistä vuokrauksista lasketaan lisäpäivistä tuotteelle vuokrahinta, joka on yleensä n. 30%/lisäpäivä normaalista vuokrahinnasta yli viikon kestäviin vuokrauksiin laskemme tarjouksen erikseen lisää tällöin vain tuotteet ja haluamasi vuokra-aika äläkä välitä hinnasta laskemme sen sitten teille tarjoukseen.

TARJOUSPYYNTÖ

Lisää haluamasi tuotteet nettisivuiltamme ”tarjouskoriin” laita haluamasi vuokra-aika. Jos haluat lisää tietoa tuotteista tai et löydä sopivaa ole yhteydessä asiakaspalveluumme autamme mielellämme.

Kun haluamasi tuotteet on lisätty ”tarjouskoriin” siirry täyttämään vuokraajan tiedot. Vuokraajan tietoihin tulee laittaa vuokralle ottajan tiedot koti tai postiosoite. Jos haluatte tarjouksen myös tuotteiden toimituksesta, niin täyttäkää myös toimitusosoite kenttä, johon tulee tiedot paikasta, jonne haluatte vuokratuotteet toimitettuna.

Mikäli haluatte tarkentaa jotain, löytyy tässä kohdassa myös kenttä, johon voitte laittaa lisäinformaatiota tai jos haluatte kysyä jotain.

Tämä on vasta tarjouspyyntö eikä sido teitä vielä mihinkään. Kun saamme tarjouspyyntönne, niin varmistamme ensin, että meillä on tuotteita riittävästi saatavilla ja että meillä on mahdollisuus ylipäätään toimittaa haluamianne tuotteita.
Kysymme myös tarvittaessa lisätietoja, mikäli siihen on tarvetta.

TILAUS JA VARAUS

Kun olemme käsitelleet tarjouspyyntönne, lähetämme teille sen pohjalta tarjouksen.
Tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin. Kun olette hyväksyneet tarjouksen, varmistamme vielä toimitusmahdollisuuden ja mikäli tuotteet tässä vaiheessa on vielä toimitettavissa, lähetämme teille tilausvahvistuksen vasta tämän hyväksyttyä, tuotteet on varattu teille ja vuokrasopimus on syntynyt ja on molemmin puolin sitova yleisten vuokrausehtojen mukaan.

NOUTO VARASTOLTA

Nouto ja palautus varastoltamme Lohjalta (Mäntynummentie 1, 08500 LOHJA) on aina maksuton.
Huomio töllöin vuokraamiesi tuotteiden koko ja mahdolliset muut kuljetukseen liittyvät tuotekohtaiset erityispiirteet ja ehdot. (Ne ovat mainittuna tuote-esittelyssä) mutta tässä muutamia lyhyesti:

  1. Isot jääkaapit, ei peräkärryyn. Paketti tai kuorma-auto kuljetukseen. Kylmäkoneen rakenteet eivät kestä peräkärryn pomppimista.
  2. Kylmälaitteet yleisesti, jos ne kuljetetaan vaakatasossa, tulee niiden olla pystyasennossa vähintään 6h ennekuin ne kytketään päälle. Freoni kiertoon voi jäädä muuten ilmaa ja kone ei ala kylmenemään.
  3. Grillit ja paellat peräkärryä tai pakettiautoa suositellaan. ovat usein rasvaisia eivätkä kovinkaan mukavia laittaa kangasverhoilulle, haisevat usein myös rasvalle, joka ei välttämättä ole miellyttävä tuoksu uudessa autossa.
  4. Äänentoisto ja muut elektroniikkalaitteet. Mielellään paketti tai henkilöauto myös kuomullinen peräkärry käy.

Asiakas vastaa itse tuotteiden autoon lastaamisesta ja purkaamisesta palautettaessa, autamme resurssiemme mukaan. Mikäli lastaaminen aiheuttaa asiakkaan autoon tai muuhun kuljetuskalustoon vaurioita vastaa hän itse niistä.

Varaa noutoon riittävästi aikaa, palvelemme varastollamme asiakkaita saapumisjärjestyksessä ja toisinaa varastollamme voi olla ruuhkaa ja myös tiettyjen tuotteiden käyttö opastukseen saatta mennä hetki tarvittaessa.

TOIMITUS JA POISHAKU

Toimitamme tuotteet sovittuun paikkaan sovittuna aikana (Aikaikkuna +/- 1 tunti tavoiteajasta)
Lastaamme tuotteet varastolamme ja puramme ne auton välittömään läheisyyteen. Jos haluatte apua tuotteiden paikoilleen kantamisessa. Veloitamme tästä 45€/alkava tunti (sis. alv). Tuotteiden kantaminen ja paikoilleen asettelemisesta tulee sopia etukäteen, kuljettajalla ei tähän välttämättä ole aikaa paikanpäällä jos on sovittu jo seuraava toimitus.
Kun tuotteita noudetaan on niiden oltava toimituspaikassa samalla tavalla pakattuina kuin toimitettaessakin. Mikäli joudumme pakkaamaan tai kantamaan tavaroita veloitetaan tästä myös 45€/alkava tunti.

HUOM Toimipaikamme on LOHJALLA ja toimitamme tuotteita akselille Uudenmaan-läänin alueelle. Arvion toimitushinnasta näet tarjouspyyntöä tehdessä, laskemme kuitenkin lopullisen toimitushinnan tarjoukseen hintaan vaikuttaa matka ja tuotteiden koko ja määrä.
Tuotteita ei toimiteta postilla, matkahuollolla tai muuna rahtina. Jos et ole toimitus alueellamme etkä pysty tuotteita noutamaan niin kannattaa katsoa löytyykö paikkakunnaltanne tai lähempää vastaava paleluntarjoaja.

MAKSAMINEN

Kaikki vuokratuotteet maksetaan viimeistään toimitettaessa. Maksuvälineenä käy käteinen tai pankkikortti.
Laskutus 10pv netto yrityksille. Laskutus sopimus on tehtävä etukäteen ennen tilausvahvistusta. Laskutuslisä on 8€ sis. alv / lasku.

MUUTA

Henkilö jolle tavara luovutetaan vastaa myös vuokratuotteista hänen tulee pystyä todistamaan henkilöllisyytensä, tuotteiden luovutuksen yhteydessä. (Ajokortti, passi tai kuvallinen henkilökortti)

Varaa tuotteiden noutoon tai luovutukseen riittävästi aikaa. Neuvomme mielellämme tuotteiden käyttöönotosta. Noutovarastollamme voi myös olla ruuhkaa.

Asiakas vastaa itse siitä, että on perehtynyt tuotteiden käyttöön riittävästi, osa tuotteista vaatii tuntemusta ja tietämystä eri aloilta. Autamme kyllä mutta vastuu on vuokraajalla. Resurssiin sidottu päivystys auttaa myös puhelimitse koko vuokrauksen ajan.

 

Categories: Sopimukset ja vastuut